Веб страници и Софтверски системи
  • CLOUD системи
  • Динамични веб-страници со респонсивен Дизајн
  • ЕРП системи
  • Хостирање во премиум датацентри

AR HOLDING ви овозможува

Персонализирани системи за управување на вашата компанија
Развој и дизајн на динамични веб-страници со респонсивен дизајн за PC, таблет и телефон
Премиум Е-маил адреси @ВашаФирма.com со неограничен простор
Локални и CLOUD компјутерски системи
ЕРП системи
Хардверско инженерство
Web shop - Онлине продажби
E-плаќањa(Е-трговија) - Поврзување со банкарските системи

Дизајн и Развој

• Kреирање на персонализирани системи за вашата компанија.
• Можност за интеграција на веб-страници и мобилни апликации.
• Автоматизација на работите.

• Управување 24/7 преку административниот панел.
• Пристап до сите податоци преку мобилен телефон.Максимална безбедност

Одржување 24/7