Aplikacione mobile
  • Aplikacione për Android
  • Aplikacione për iOS (iPhone)
  • Optimizim për tablet, iPad
  • Integrim me sistemet ekzistuese

AR HOLDING ju mundëson

Dizajnim dhe Zhvillim të aplikacioneve per Android dhe iOS
Aplikacione të personalizuara për kompaninë tuaj
Publikim i aplikacioneve ne Google Play Store dhe Apple App Store
Menaxhim i aplikacioneve nëpërmjet panelit administrativ 24/7
Online Payments - Integrim i pagesave online (visa, mastercard, paypal, etj...)
Mundësi për sinkronizim automatik i të dhënave nga web faqja

Dizajnim dhe Zhvillim

Krijim i Aplikacioneve të personalizuara për kompaninë tuaj, Sinkronizim automatik i të dhënave nga web faqja ose softuerë të tjerë.

Kontrollim dhe menaxhim i aplikacionit nga paneli administrativ në kohë reale.

Opsione për dërgimin e njoftimeve individuale ose grupore tek shfrytëzuesit edhe nëse nuk janë duke përdorur aplikacionin

Siguri maksimale

Mirëmbajtje 24/7