Web faqe & Sisteme Softuerike
  • CLOUD Sisteme
  • Web faqe dinamike me dizajn responsiv
  • Sisteme ERP
  • Hostim në premium datacetenters

AR HOLDING ju mundëson

Sisteme të personalizuara për menaxhim të kompanisë suaj
Zhvillim dhe dizajnim të web faqeve dinamike me dizajn responsiv për PC, tablet dhe telefon
Premium E-mail services @kompaniaJuaj.com me hapsirë të pakufizuar
Sisteme kompjuterike lokale dhe në CLOUD
ERP sisteme
Inxhinieri harduerike
Web shop - Shitje online
Pagesa online - Lidhje me sistemet bankare

Dizajnim dhe Zhvillim

• Krijim i sistemeve të personalizuara për kompaninë tuaj.
• Mundësi për integrim të web faqes dhe aplikacioneve mobile.
• Automatizim i punëve.

• Menaxhim 24/7 nëpërmjet panelit administrativ
• Akses tek tek gjitha të dhënat nga distanca nëpërmjet telefonitSiguri maksimale

Mirëmbajtje 24/7