Нашите услуги

веб-страници и системи за управување
Website Development and Design, Management panel and CMS, Mobile app connections, Responsive design, Management systems, CRM, Task automatization, Custom systems
Развој на Android и iOS мобилни апликации
Developement of applications for Android phones (Samsung, HTC, LG, etc). and Developement of iOS applications for apple Iphones and Ipads
Хардверски инженеринг и Системи за безбедност
Modification and development of microcontroller chips, low-power devices, single-board devices
CCTV IP and AHD cameras, DVR, NVR, alarms, 24h monitoring from mobile phone or PC, smart home solutions,.
Систем за контрола на влезни врати и лифтови
. Системот ви овозможува: • Отвaрање на влезни врати и употреба на лифтовите само од лица овластени во системот
• Апликациа / Web Панел за блокирање на корисниците во секое време од мобилен тел. или компјутер
• Детални статистики за влез-излез и употреба на лифтовите
• Месечна графичка визуелизација за користење на опремата
• Посебен профил за сите корисници во административниот панел
Систем за мерење на работното време
Иновативниот системот им овозможува на работодавачот (персоналот / менаџментот): • Да ги проверат вработените од мобилен тел. или компјутер дали се присутни на работа
• Да бидат информирани за времето на престој на вработените во работните простории
• Детален одраз на информациите во одредени периоди.
• Пресметка на платата врз основа на параметрите поставени од страна на менаџментот
• Известување за вработените кои доцнат или рано си заминат од работното место
• Различни статистики
GPS следење на Возила
Сателитски систем за мониторинг на вашите возила, соодветно за приватни автомобили, компании, Rent-a-Car, Taxi, транспортни компании, автошколи, итн.
• Проверка на локација на вашите возила во реално време
• Мониторинг на брзината со која се движи возилото
• Регистрација на сите движења во датаваза
• Графичко рендерирање и Повторување на движењата на возилото за изминатиот период
Телевизиски емитувања и Streaming
Live streaming from Camcorders to Television Studios, Camera to Facebook live, Streaming, Restreaming, Encoders, Decoders,